Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dyacriss Events
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Decoratiuni nunti, rochii de mireasa
1100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dyacriss Events va poate recomanda cea mai buna muzica, fotografi si cameramani care sa va imortalizeze nunta impecabil sau restaurantele cele mai potrivite, cu servire si meniu ireprosabile.

    De asemenea la noi gasiti si rochia de mireasa,costumul de ginere si multe altele necesare celui mai important moment din viata dumneavostra.

   PACHETELE PENTRU NUTI/BOTEZURI CONTIN TOATE ELEMENTELE NECESARE ACELUI EVENIMENT DE LA HUSE DE SCAUN LA PAHARE PENTRU MIRI,CUTITE TORT ETC.
Pe langa aceste pachete putem oferii:
-porumbei

-lumanari si buchete

-momente artistice si ursitoare pentru botez

-Hostess

-Limuzina

-Artificii interior exterior

-fantana de ciocolata si de sampanie

...si multe alte idei si servicii, in functie de eveniment si de ceea ce va doriti.

  Nunta ideala din punctul nostru de vedere trebuie sa contina acele elemente nelipsite din orice eveniment care dau acel ceva : DETALIILE sunt cele care fac diferenta si care conteaza cel mai mult intotdeauna. Detaliile acelea care reusesc sa faca fericita orice mireasa : de la flori alese cu mult timp inainte, marturii care reusesc sa multumeasca fiecare invitat, pana la decoratiunile perfecte si o locatie pe masura. De aceea noi imbinam toate aceste mici detalii si realizam evenimente de neuitat care raman intiparite in memoria fiecarui invitat.

Vizitati oferta noatra:
http://dyacrissevents.shopmania.biz/

si pentru consultanta gratuita contactati-ne pe id messenger:Dyacrissevents@yahoo.com
Din Gura in Gura